Het gloednieuwe vervolg op een ‘gouwe ouwe’

Wat een toeval! Enkele dagen geleden grepen we hier op onze bedrijfsblog, uit nostalgie, naar een ‘gouwe ouwe’ TV-spot, die van Sony Bravia met de kleurrijke konijnen. En wat dwarrelt net onze mailbox binnen? De gloednieuwe opvolger, de nieuwe TV-spot van en voor Sony Bravia (TV-toestel)!

“Never change a winning team”, moeten ze bij het betreffende reclamebureau en Sony Bravia gedacht hebben. Niet schreeuwen hoe goed ze wel zijn, niet zeuren over de capaciteiten van hun TV-toestel, neen. Gewoon laten voelen, letterlijk en figuurlijk, waar het bij Sony Bravia toestellen om draait: kleuren, kleuren, kleuren en nog eens kleuren. De slogan was en is dan ook ‘Colours. Like no other.’

Prrrrachtig… Reclame met gevoel, of het om radio, print, internet of TV gaat, is géén schreeuwerige reclame. Niet arrogant en niet de kijker voor een randdebiel nemen. Maar wel een sfeer brengen, een aangenaam gevoel, met verfijnd gekozen muziek en prachtige beelden in dit geval.

Tuurlijk, deze TV-spot werd niet gedraaid met een KMO-budget! Maar dat is ook niet van tel! Het gaat om het principe: ontwikkel een aangenaam ‘wij-gevoel’ met Uw klanten en prospecten. Schreeuw niet dat U de beste bent. Val hen niet lastig met Uw kunnen. Maar leer elkaar kennen, praat met elkaar. Vandaag, in deze economisch benarde periode, vormen sociale media het ideale en nog betaalbare alternatief. Wees aanwezig op verschillende terreinen en leg contacten. Of U dat doet met een website, periodieke nieuwsbrieven via e-mail of met een blog, maakt geen verschil. Maar communiceer, communiceer als nooit tevoren!

En dat ‘communiceren’ hoeft niet persé veel geld te kosten. Enkel wat creativiteit en een klein, nog betaalbaar agentschap dat dolgraag vliegensvlug op de bal speelt, kunnen al wonderen doen. Wonderen, ‘like no other!’…

ps: www.backbonemedia.be

Advertenties

Tags: , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: