Laat ons het e-labellen! Ja!

Leerkrachten worden, al naargelang voor welke leeftijd men later wenst les te geven, aangeleerd om zich in hun onderwijs te richten qua snelheid en inhoud op de zwakste schakel (leerling) en niet op de ‘primus’ in de klas. Net als Kanaal Z heeft ook Unizo nog nooit in de verste verte gehoord van deze regel.

Terwijl her en der resultaten worden gepubliceerd over de bedenkelijke tot soms ronduit slechte integratie van internet bij zowel gezinnen als bedrijven, vindt Unizo het nuttig en relevant om volgende aan te kondigen: “Om Vlaamse ondernemers te stimuleren een veilige, klantvriendelijke webwinkel te ontwikkelen, lanceerde UNIZO onlangs een e-commerce audit. Sites die aan de wettelijke vereisten en de voorwaarden inzake gebruiksgemak en veiligheid voldoen, ontvangen het UNIZO-e-commerce label. Dit geldt voor één jaar. De audit kost 350 euro (250 euro voor UNIZO-leden). Voor de blijvende opvolging en screening telt u jaarlijks 100 euro (50 euro voor leden) neer. Sites die gebouwd zijn door erkende webontwikkelaars, ontvangen automatisch het e-commercelabel.”

“Mijn God… Kan je nog wereldvreemder zijn…” en m’n tweede bedenking luidt: “Getver o getver, soms zit commercie toch mooi verpakt.” We moeten er eerst voor zorgen dat alle leerlingen in de klas kunnen tellen tot tien alvorens hen algoritmen aan te leren!!

Om het met de woorden van Directeur Thienpont uit de serie “De Collega’s” te zeggen: “Aaarg, iejl aaarg!”

Advertenties

Tags: , , , , , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: