KMO’s en e-facturen…

Wist U dat er een EU E-invoice expertengroep bestaat? Neen da’s geen exotisch beest of het nieuwste geesteskindje van het Kafkiaans departement van senator Q! Het is een groep van duur betaalde EU-pippo’s die nog duurdere onderzoeken nodig heeft om tot bevindingen te komen die U en ik, in het dagelijkse leven, al enige tijd terug zelf deden.

Hebben die nou toch wel zeker ontdekt dat de E-invoice nog bijlange niet populair is bij de KMO’s, stel je voor! Eén van hun opmerkingen is “dat banken een bevoorrechte rol kunnen en moeten spelen in het motiveren en voorlichten van ons, de KMO’s, als het gaat om papierloos te factureren”.
Heeft U recent nog eens bij Uw bankier vragen gesteld omtrent dat E-invoice-verhaal? Neen? Een gouden aanrader, dat moet U eens doen.

Kijk, dat de EU-onderzoekers zich eens eerst richten tot zichzelf, tot de politici en tot de grote, toonaangevende instellingen waaronder banken en softwareleveranciers, alvorens ze wakker liggen van een al dan niet enthousiaste KMO-er onder de kerktoren!

Advertenties

Tags: , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: